Meer resultaten voor kelders

Dé Feestlocatie in Den Bosch De Bossche Kelders.
Wij raden de Bossche kelders aan om er en feestje te vieren. Antoon van Gurp. Met ons vrijwillig brandweer korps een geweldige avond gehad. De aankleding was sfeervol, de verzorging perfect en de troubadour wist de sfeer er goed in te brengen. De Bossche Kelders.
Kelders Leeuwarden Wikipedia.
5 Kelders 33. 6 Kelders 35. 7 Zie ook. Bierkade 1 bewerken brontekst bewerken. Een stenen trap tegenover Kelders 1 voert naar de lager gelegen Bierkade, waar een restaurant" Onder de Kelders" gehuisvest is sinds 2008. Kelders 1 bewerken brontekst bewerken.
kelders WikiWoordenboek.
1.3 Zelfstandig naamwoord. Geluid: kelders hulp, bestand. meervoud van het zelfstandig naamwoord kelder. Overgenomen van" https//nl.wiktionary.org/w/index.phptitlekeldersoldid3325193.: Woorden in het Nederlands. Woorden in het Nederlands van lengte 7. Woorden in het Nederlands met audioweergave. Zelfstandig-naamwoordsvorm in het Nederlands. Retrograad van het Nederlands.
Kelder Wikipedia.
Als een kelder gedeeltelijk onder de grond ligt noemt men dit in Nederland een souterrain. Een souterrain heeft vaak ramen die net boven het maaiveld uitsteken. Zie ook bewerken brontekst bewerken. Bronnen, noten en/of referenties. de Vree, souterrain. kruipruimte kelder souterrain parterre bel-etage tussenvloer vide zolder vliering. Zie de categorie Kelders van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

Contacteer ons