Vocht in de kelder

Uw kelder is het fundament waarop uw huis staat. Jammer genoeg is dit nu net de plaats die meest onderhevig is aan de druk van het grondwater. Daarom heeft een kelder vaak vochtproblemen.

Vocht in de kelder? Tijd voor een correcte diagnose

De steeds toenemende druk van het grondwater kan voor enorme problemen zorgen in uw kelder. Als uw kelder lijdt aan vochtproblemen, dan is het nodig om daar zo snel mogelijk iets aan te doen. De eerste stap om deze zaken te verhelpen is een correcte diagnose van het probleem vocht in kelder. Momenteel heeft u de keuze tussen de “gratis diagnoses” en de “betalende diagnoses”. Bij de gratis diagnoses krijgt u bezoek van een adviseur die voor een bedrijf werkt dat tevens de uitvoering van de werken doet. Bij betalende diagnoses komt een onafhankelijk expert langs die de vochtproblemen beschrijft in een duidelijk rapport waarmee u offertes kunt aanvragen bij de vakman in uw buurt.

Een juiste diagnose is het halve werk. Indien men de correcte oorzaak of oorzaken kan aantonen, is het perfect mogelijk alle vochtproblemen structureel aan te pakken. Door op deze manier te handelen, bent u aan het einde van de werken daadwerkelijk verlost van alle nadelige gevolgen.

Van diagnose tot bestrijding van vocht in kelder

vocht in kelderHet achterhalen van de precieze oorzaak van deze vochtproblemen en het bepalen van de symptomen zijn noodzakelijk om het vocht in uw kelder te bestrijden en een oplossing op de lange termijn te voorzien. Hiervoor is uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring in vochtbestrijding vereist. Doe daarom beroep op bekwame mensen om u bij te staan bij deze problematiek.

Om de kosten van de behandeling te beperken, is een nauwkeurige en correcte diagnose noodzakelijk. De specifieke behandeling is namelijk afhankelijk van de precieze diagnose van het vochtprobleem, vaak gaan verschillende oorzaken hand in hand zodat een oplossing in fases moet worden uitgevoerd. Uw adviseur kan u daarbij begeleiden vanaf de diagnose, over de uitvoering tot de nacontrole van de werken. Zorg er steevast voor dat u een objectieve en correcte diagnose krijgt.

Vraag hier uw gratis offerte aan

DryHouse vochtbestrijding werkt over heel Vlaanderen. Indien u het contactformuler invult nemen wij zeer snel contact met u op!