Meer resultaten voor water in de kelder

Water in de kelder? Wij lossen je kelderlekkage op.
Vochtproblemen in de kelder oplossen? Een kelder is pas lek als er water in staat. Afhankelijk van de aard van de lekkage en de constructie van de kelder, is er een passende oplossing mogelijk. Voor de juiste beoordeling is het belangrijk om te weten of de muren van de kelder van beton zijn of gemetseld zijn.
Zelf je kelder waterdicht maken Doe het zelf vochtbestrijden.
Gelukkig is hier een effectieve maatregel voor. Permacon maakt beton volledig waterdicht en zorgt ervoor dat het water uw kelder niet kan binnenkomen. U voorkomt lekkage in uw kelder, maar ook de aantasting van het beton en ongewenste schimmelvorming. Zeer hardnekkig optrekken vocht kan gestopt worden met Permacon. Uw keldervloer en kelderwand waterdicht maken met Permacon.
Lekkages BV-Frank Reparatie en dichting van lekkages.
Wat doen we. Voor wie werken wij. Frank de Bruijn. Selecteer een pagina. Onze vijf werkterreinen. De meeste kelders en andere ondergrondse constructies liggen in Nederland onder het grondwaterpeil. Op zich hoeven kelders niet waterdicht te zijn vanwege de grondwaterstand. Een kelder kan/moet wel droog zijn, maar dat betekent niet per se dat die waterdicht is. U merkt pas of uw kelder waterdicht is op het moment dat er een behoorlijke hoeveelheid water tegen de keldermuur komt vanaf de buitenkant. Een kelder is pas lek als er water in staat. Afhankelijk van de aard van de lekkage en de constructie van de kelder, is er een passende oplossing mogelijk. Benieuwd naar de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan! Voor de juiste beoordeling is het belangrijk om te weten of de muren van de kelder van beton zijn of gemetseld zijn. Oude gemetselde kelders gaan op den duur lekkages vertonen als gevolg van veroudering, zettingen of stijging van het grondwater. Maar helaas ook nieuwe betonnen kelderconstructies vertonen kelderlekkages door gaten en scheuren in het waterdichte systeem. Oorzaken van kelderlekkages kunnen zijn.: doorslag metselwerk van de muren doorslaand vocht.
Kelder leegpompen in uw regio? JVD Direct Services.
Onze waterstofzuigers zijn geschikt voor zowel grote als kleine kelders. Of u nu een klein laagje water in uw kelder hebt staan of uw hele etage blank staat, wij hebben de juiste apparatuur. Neem nu actie! Een veelvoorkomende nasleep van een ondergelopen kelder is dat het vocht wat achterblijft in uw muren en/of meubelen trekt. Dit kan schimmel en vervelende luchtjes tot gevolg hebben. Ook hier heeft JVD Direct Services een oplossing voor: wij plaatsen ruimtedrogers in uw kelder die warme lucht de ruimte in blazen en vocht naar zich toe zuigen. Dit vocht wordt in een aparte ruimte opgevangen en kan daarna makkelijk ontdaan worden van de ruimte. Zo is uw kelder weer helemaal als vanouds! JVD Direct Services is specialist op het gebied van wateroverlast. Wij helpen u graag bij het leegpompen van uw kelder.
Water in de kelder. check.
Bekuiping is de traditionele manier van kelderdichting. De muur en eventueel de vloer van de kelder wordt bij deze methode voorzien van een waterdichte cementlaag. Voorafgaand aan de waterdichte laag, wordt de muur voorbehandeld. Scheuren en gaten worden gedicht, zodat het de perfecte onderlaag vormt voor de waterdichte cementering. Een traditionele kelderdichting is een goede oplossing, mits de kelder zich bevindt op een stabiele ondergrond. Is dit niet het geval dan kunnen de keldermuren alsnog scheuren of barsten oplopen, met vochtschade tot gevolg. Veel oudere keldervloeren liggen op een zavelbed. Dit is een ondergrond die voornamelijk uit zanddeeltjes bestaat; het biedt dus weinig stabiliteit voor het effectief uitvoeren van een bekuiping. Ook is een gewone kelderdichting geen preventieve oplossing tegen condensatievocht. Goede ventilatie is hiervoor noodzakelijk. De traditionele kelderdichting biedt niet altijd de meest effectieve oplossing. Wanneer de druk van het grondwater te hoog is, kan kelderdrainage worden toegepast om het teveel aan water af te voeren. Bij drainage wordt het grondvocht afgevoerd via een buizenstelsel.
Waterdicht maken kelder 2021 Aan de binnen en/of buitenkant.
Bitumen of kunststof vochtwering: Bitumen heeft aardolie als basis en ken je misschien als bestanddeel van asfalt. Het lijkt op teer, maar is niet hetzelfde en wordt gebruikt voor je kelder vochtvrij maken. Een moderner alternatief is een kunststof vochtwering. Door het vergelijken van de vocht bestrijding offertes bespaarden we op de kosten. Het is nu weer geheel droog geworden en sneller dan ik hoopte! Wil je ook de beste deal voor jouw. Krijg snel offertes van Vochtbestrijding specialisten uit jouw regio. Gratis en vrijblijvend. Binnen 2 dagen in je inbox. Binnenkant van de wand. Injecteren doe je van binnenuit als er scheuren of gaten in de keldermuren zitten. Van binnenuit kun je lekker gemakkelijk overal bij. Bij grondinjectie injecteer je een vochtwerende laag onder de keldervloer. Optrekkend vocht van onder de kelder botst daarna op de uitgeharde injectiegel en haalt het niet eens meer tot de keldervloer, waardoor hij waterdicht is.
Water in de kelder De vochtdokter.
Als de druk van het grondwater te groot is, is het onmogelijk om de kelder aan de binnenzijde effectief te behandelen. In dat geval wordt drainage toegepast. Bij kelderdrainage worden de wanden en de vloer van uw kelder voorzien van een speciale noppenfolie en drainagewand die binnentredend vocht continu afvoeren naar een verzamelput die is aangesloten op een afvoerkanaal.
Binnensijpelend water in de kelder Wat nu?
Is er ergens in uw keldervloer ruimte voor binnentredend vocht zitten er bijvoorbeeld barsten of scheuren in het materiaal van de vloer dan kan water via deze plekken in uw kelder sijpelen. Daarnaast kunt u ook te maken krijgen met ondergrondse lekkages, die vervolgens in uw kelder ravage aanrichten.

Contacteer ons