Op zoek naar isoleren?

Gevel isoleren IsoBouw: innovatie in isolatie.
In slechts enkele eenvoudige stappen kunt u een buitenmuur isoleren en behaalt u ook daadwerkelijk de beoogde isolatiewaarden. Afhankelijk van uw wensen m.b.t. de gevelafwerking kunt u uw gevel isoleren met onderstaande twee typen gevelisolatie. Duurzame gevelisolatie voor droge gevelbekleding.
Huis isoleren wordt plots fors duurder De Tijd.
Voor de eindklant daalde de prijs naar 1260, euro per m 2, 43 procent minder dan de piek van september 2017, stelt André De Groote, groothandelaar en voorzitter van Fema, de beroepsfederatie van handelaren in bouwmaterialen. De prijs gaat nu naar meer dan 1410, euro per m 2. De Groote benadrukt dat er geen sprake is van een algemene prijsstijging van bouwmaterialen, ook als is er een droogtetoeslag voor de bulkgoederen die via de waterweg worden vervoerd vanwege de laagwaterstand. Voor de bouwer of verbouwer was het een buitenkans om goedkoper te isoleren.
Zolderdak of zoldervloer isoleren met URSA.
HOMETEC 32 is een product uit het URSA TERRA gamma en zeer geschikt voor het isoleren van hellende daken en. URSA HOMETEC 35 is een onbeklede minerale wolplaat in rolvorm uit het URSA TERRA gamma. Dit isolatiemateriaal garandeert hoge thermische.
Spouwmuurisolatie Spouwisolatie Nu-Isoleren.be.
Dit is uiteraard het makkelijkste. Hoe herkent u een spouwmuur? Wilt u uw muren wel laten isoleren, maar geen idee of het om spouwmuren gaat? Op deze manier kan u een spouwmuur herkennen.: Meestal kan u op de bouwplannen wel zien of een muur een spouw heeft of niet.
Een hellend dak isoleren en afwerken Gyproc.
Dan heb je geen onderdak en moet je dit eerst maken voor je je hellend dak van binnenuit kunt isoleren en afwerken met Gyproc. Een onderdak plaats je tussen de dakisolatie en de dakbedekking en beschermt je dakconstructie én isolatie tegen regen, sneeuw en stof.
Uw buitenmuur isoleren, een must Vandersanden. Icons/Instagram. Icons/Facebook. Icons/LinkedIn.
Uw buitenmuur isoleren, een must. Zoeken Menu Uw buitenmuur isoleren, een must. Een slecht geïsoleerd gebouw jaagt uw energieverbruik de hoogte in. Dat is nadelig voor het milieu en uw budget. Door extra te isoleren pakt uw de warmteverliezen aan.
De binnenmuur isoleren? Volg dit handige stappenplan!
Bij Kingspan vinden we twee isolatieplaten die ingezet kunnen worden voor het isoleren van binnenmuren. De Kooltherm K118 Binnenisolatie Element is een isolatieplaat die geschikt is voor het isoleren van binnenmuren. Deze isolatieplaat wordt bevestigd aan de muur door middel van verkleving.
De 6 meest voorkomende blunders bij het isoleren van je huis Radio 2, de grootste familie.
Dat zijn plaatsen waar een element de isolatieschil doorboort waardoor je een bruggetje krijgt voor de koude van buiten naar binnen. Denk bijvoorbeeld aan een balkon dat vastgemaakt zit in de muur tot aan de binnenmuur. Ik laat nieuwe ramen steken met hoog rendementsglas en hoef me verder geen zorgen te maken. Als je niet meteen je muren mee isoleert moet je er goed voor opletten dat je ramen goed passen. Spleten en kieren kunnen het hoge rendement van het glas anders meteen teniet doen. Mijn dak heeft geen onderdak, maar is spatwaterdicht, dus ik kan het isoleren.

Contacteer ons