Meer resultaten voor isoleren

Isolatie materialen nodig? Bekijk nu de scherpste deals!
Maar wat kun je nu het beste kiezen: glaswol, rotswol of toch PIR/PUR? En wat scheelt dat in de prijs? Glaswolplaten zijn met name geschikt voor de isolatie van spouwmuren, voorzetwanden scheidingswanden. Glaswolplaten zorgen voor een thermische en akoestische isolatie.
Bouw.Punt De Witte Promoties Isolatie.
ETHAFOAM ISOLATIE ONDERVLOER. Toepassing: contactgeluidsisolatie voor zwevende vloer, ongevoelig voor vocht en kan daardoor gebruikt worden in ruimtes met hoge relatieve vochtigheid bv badkamers. Tevens ideaal voor projecten waarbij rekening moet gehouden worden met een beperkte vloerhoogte bv bij renovatie. Info: flexibel polyethyleenschuim Kleur: blauw. FIM KK kant klaar. Product: akoustische en thermische chape toepassing: uitvullen van leidingen, vlak maken van gelijk welke ondergrond zowel op betonvloer, zandbedding, hout, platte daken Plaatsing: enkel water toevoegen zie fiche. inhoud: 40 zakken van 60 liter supplement 1 pallet: 2 euro/zak. Toepassing: thermische isolatie voor vloeren, het isoleren en uitvullen van leidingen, vlak maken van gelijk welke ondergrond zowel op betonvloer, zandbedding Info: rechtstreeks afwerkbare isolatiemortel voor binnen vloeren Plaatsing: 1 zak mengen ENKEL mengen met 8l. water, droogtijd: 2 à 3 dagen Kleur: grijs inhoud: 40 zakken van 60 liter supplement 1 pallet: 2 euro/zak. VERMEX M KORRELS / VERMICULIET. Product: akoustische en thermische isolatiekorrels voor vloeren, schouwpotten, Toepassing: los uitstrooien of in combinatie met cement/water Inhoud: 100 liter/zak verpakking: 33 zakken/pallet supplement 1 pallet: 3/zak.
Meer weten over isoleren Stad Gent.
Lees meer over Kan ik een premie krijgen voor het isoleren van een gemeenschappelijke muur? Kan ik een premie krijgen voor het isoleren van een gemeenschappelijke muur? Wat is het beste materiaal om je dak te isoleren? Infopagina Groen Milieu.
Isolatie gevelisolatie VCRO artikel 4.1.1, 12; artikel 4.4.1, 2, 3; artikel 4.3.8 Departement Omgeving.
woongebied zal deze discussie doorgaans niet rijzen, gelet op het gebrek aan specifieke stedenbouwkundige voorschriften. Dit betekent dat zowel een woning die gelegen is in een BPA als een woning die gelegen is in een woongebied volgens het gewestplan kan isoleren aan de buitenzijde.
Een hellend dak isoleren en afwerken Gyproc.
Dan heb je geen onderdak en moet je dit eerst maken voor je je hellend dak van binnenuit kunt isoleren en afwerken met Gyproc. Een onderdak plaats je tussen de dakisolatie en de dakbedekking en beschermt je dakconstructie én isolatie tegen regen, sneeuw en stof.
Uw buitenmuur isoleren, een must Vandersanden. Icons/Instagram. Icons/Facebook. Icons/LinkedIn.
Uw buitenmuur isoleren, een must. Zoeken Menu Uw buitenmuur isoleren, een must. Een slecht geïsoleerd gebouw jaagt uw energieverbruik de hoogte in. Dat is nadelig voor het milieu en uw budget. Door extra te isoleren pakt uw de warmteverliezen aan.
De binnenmuur isoleren? Volg dit handige stappenplan!
Bij Kingspan vinden we twee isolatieplaten die ingezet kunnen worden voor het isoleren van binnenmuren. De Kooltherm K118 Binnenisolatie Element is een isolatieplaat die geschikt is voor het isoleren van binnenmuren. Deze isolatieplaat wordt bevestigd aan de muur door middel van verkleving.
De 6 meest voorkomende blunders bij het isoleren van je huis Radio 2, de grootste familie.
Dat zijn plaatsen waar een element de isolatieschil doorboort waardoor je een bruggetje krijgt voor de koude van buiten naar binnen. Denk bijvoorbeeld aan een balkon dat vastgemaakt zit in de muur tot aan de binnenmuur. Ik laat nieuwe ramen steken met hoog rendementsglas en hoef me verder geen zorgen te maken. Als je niet meteen je muren mee isoleert moet je er goed voor opletten dat je ramen goed passen. Spleten en kieren kunnen het hoge rendement van het glas anders meteen teniet doen. Mijn dak heeft geen onderdak, maar is spatwaterdicht, dus ik kan het isoleren.

Contacteer ons