Doorslaand vocht

Dikwijls zijn vochtproblemen aan de binnenzijde bij oudere woningen te wijten aan een verweerde gevel. We spreken dan van doorslaand vocht.

Het belang van een vochtdiagnose

vochtdiagnoseDe eerste stap om de gevolgen van uw vochtprobleem te verhelpen, is een correcte diagnose van het probleem. Momenteel heeft u de keuze tussen een “gratis vochdiagnose” en een “betalende vochtdiagnose”. Bij de gratis diagnoses krijgt u bezoek van een adviseur die voor een bedrijf werkt dat tevens de uitvoering van de werken doet. Bij betalende diagnoses komt een onafhankelijk expert langs die de vochtproblemen voor u oplijst in een duidelijk rapport waarmee u offertes kunt aanvragen bij de vakman in uw buurt.

Een juiste vochtdiagnose is het halve werk. Indien men de correcte oorzaak of oorzaken kan aantonen, is het perfect mogelijk alle vochtproblemen structureel aan te pakken zodat u verlost bent van alle nadelige gevolgen.

Werk op lange termijn

Het achterhalen van de precieze oorzaak van deze vochtproblemen en het bepalen van de symptomen zijn noodzakelijk om het vocht te bestrijden en een oplossing op de lange termijn te voorzien. Hiervoor is een uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring in vochtbestrijding vereist. Doe daarom beroep op bekwame mensen om u bij te staan bij deze problematiek. U wilt tenslotte geen onnodige kosten maken, als achteraf blijkt dat uw eigen inschatting van het probleem foutief was en u daarom niet in de optimale behandeling geïnvesteerd heeft. Dit soort handelen, jaagt de rekeningen alleen maar verder de hoogte in.

Van vochtdiagnose naar vochtbestrijding

Om de kosten van de behandeling te beperken, is een nauwkeurige en correcte diagnose dus noodzakelijk. De specifieke behandeling is namelijk afhankelijk van de precieze diagnose van het vochtprobleem, vaak gaan verschillende oorzaken hand in hand zodat een oplossing in fases moet worden uitgevoerd. Uw adviseur kan u daarbij begeleiden vanaf de diagnose, over de uitvoering tot de nacontrole van de werken. Zorg er voor dat u een objectieve en correcte diagnose krijgt.

Vraag hier uw gratis offerte aan

DryHouse vochtbestrijding werkt over heel Vlaanderen. Indien u het contactformuler invult nemen wij zeer snel contact met u op!